söndag 18 december 2011

Lite snö

Nu har Simbas behandling pågått i 10 dagar och läkningen av hennes sår går verkligen framåt. Några har i stort sett läkt helt och några är det lite kvar på. Hon känns även lite piggare igen och det är kanske inte så konstigt. Jag hade inte heller mått så bra om jag såg ut som hon gjorde.

Vi ska fortsätta med antibiotikan 10 dagar till för att sedan gå på återbesök. Nu när såren är torra och fina behöver vi inte tvätta utan bara ha koll på att läkningen fortsätter som den ska. Just nu vilar den gamla damen frukost...i vår säng. Hon har tagit sig lite friheter på äldre dagar, men det är hon värd.

I natt har det kommit ett litet tunt lager snö så det blir till att gå ut om en stund. Claes jobbar så det får bli att ta med Vilmer. Jag brukar annars passa på att gå utan honom på helgerna för att kunna ge sig in i den djupare delen av skogen.

På tisdag åker vi till Stråvalla och börjar fira jul. Hoppas detta, lite mer vintriga väder, håller i sig så vi kan gå många långa sköna promenader vid havet den kommande veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar