tisdag 27 december 2011

En lång jul

Nu har vi kommit hem igen efter att ha firat jul i en hel vecka. Det var väldigt skönt att för en gångs skull vara ledig även kring jul och kunnat njuta lite innan istället för att jobba ända fram till julafton.

Jag, Vilmer och vovvarna var hos mamma och pappa från tisdag förmiddag och Claes kom ner dagen innan julafton. Under de dagarna blev det en hel del julfix och flera långa promenader. Vädret var verkligen varierande men det blev ändå ett par jättefina dagar. Det var dock inget julväder, snarare påskväder.

Hundarna, och framför allt Ester har sprungit av sig rejält på stranden vid några tillfällen. Hon blir alldeles till sig när vi kommer dit även om hon inte är intresserad av något vinterbad. En dag passade vi även på att träna lite. Mamma och pappa har en väldigt bra träningsplätt på sin tomt och där körde vi lite lätt lydnadsträning.

På julaftonseftermiddagen åkte vi de 3 km hem till Claes föräldrar och fortsatte julfirandet. Där stannade vi sedan till igår kväll. Det blev en lugn och skön helg med de närmaste familjerna, precis så jag vill att det ska vara.

Igår gick jag och Ester en promenad med min kompis Louise och hennes lilla cavalierhanne Mio på ca 8 mån. De lekte en stund i Lollos trädgård innan vi sedan vände hemmåt igen. Idag är det två trötta hundar som tar sig en sovmorgon här hemma. Kanske att det blir en vilodag efter en hektisk helg på bortaplan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar