onsdag 11 mars 2015

Äntligen lite vår i luften

Dagarna går och äntligen är det lite sol, värme och vår i luften. Riktigt härligt att vara ute både med hundar och barn. Det gäller att passa på för man vet aldrig om vintern har tänkt att komma tillbaka något mer.

När det gäller hundarna så är det mest träning under promenaderna som gäller. Vi jobbar stenhårt på hundmöten för där är det väldigt blandat uppförande på framförallt Smilla. Ibland lugn och fin men bland helt upp i det blå.

Det är inte alltid helt lätt att träna detta på egen hand men jag har upptäckt att mellan 20-21 så är många ute med sina hundar. I måndags kväll tex mötte vi en hel drös och utanför Ica satt en liten stackare som fick vara träningsobjekt. Vi gick flera gånger fram och tillbaka men det gick ingen nöd på den lille (typ Lhasa Apso) som satt fint och stolt i sitt koppel utan att röra en min.

Inkallningar, söka upp position,  uppletande mm försöker vi klämma in och dessa aktiviteter tar på krafterna. Efter promenaden i måndags var det två trötta som snarkade i kapp på samma kudde :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar