söndag 24 augusti 2014

Kursdags igen

Då var det dags att påbörja höstens kurs, apporteringskurs på Lines Hundskola. En positiv överraskning var att 3 av de 4 andra deltagarna var välkända ansikten och det är ju alltid kul. Bland annat var det Ester uppfödare Kari och hennes trevliga dotter Ida som vi gått flera kurser tillsammans med.

Smilla var lite stissig när de andra kom men sedan slappnade hon av. För vår del blev det mest en avstämning och repetition då vi inte tränat så mycket apportering i sommar. Smilla skötte sig bra och gjorde det mesta som hon skulle. Det största framsteget var ändå att Smilla för första gången under träning i grupp inte brydde sig värst mycket om de andra utan fokuserade i huvudsak på mig. Vid ett tillfälle tog hon en lite sväng bort mot Ida och Joy men ändå så roligt att träna med henne idag.

Ester fick stanna hemma idag med tanke på vädret men imorgon blir det hennes tur. Vi ska löpträna och även om Ester är lite seg till en början så brukar vi skojja till det lite under turen och då blir det ganska trevligt ändå. Framför allt är det lite mysigt att det bara är hon och jag som är ute tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar