fredag 5 juli 2013

Första dagen


Snart har första dagen med Smilla passerat och det har gått över förväntan. Vi hämtade henne i förmiddags och hade hjälp i bilen av Lollo. Henne lämnade vi av i Frillesås och då hade Smilla somnat så hon låg fint och stilla i passagerarsätet hem till Landvetter.
 
Där var det dags att träffa Ester för första gången. Ester morrar lite på henne och vaktar sina saker ibland men jag är inte speciellt orolig. Samtidigt som hon har lite svårt att slappna av till en början så är hon lite sugen på att leka med den nya lilla kompisen.
 
Smilla gav upp att bekanta sig med Ester och valde istället att hänga med Vilmer. Hon följer gärna honom och undersöker vad han håller på med. Som till exempel när Vilmer lekte med vatten på altanen så ville hon vara delaktig. Att hon blev lite blöt bekom henne inte alls.  
 
 Lite lek och bus inne var inte eller hfel och det finns ju en hel korg med leksaker, så det var mycket att testa på.
 Efter lek, mat och rastning så blir man väldigt väldigt trött. Att ta korgen i besittning och breda ut sig var helt naturlig och där sov hon ganska gott.
Det är en väldigt cool tjej har vi fått hem och det känns som hon inte gjort annat än varit hemma hos oss. Vilmers leksaker med konstiga ljud bekommer henne inte heller, hon är bara nyfiken och vill undersöka vad det är som låter. Ska bli väldigt kul att se vad det blir av denna lilla dam.

Vi är många som är lite trötta här hemma nu så förhoppningsvis blir det en lugn natt. En och annan rastning får man ju ändå räkna med så här i början.

1 kommentar:

  1. Hon ser ut att ha installerat sig fint! Tror hon o Vilmer blir bra kompisar framöver:) Pussa på henne från mig. Lite tomt här nu utan alla små..
    Häls Carro

    SvaraRadera