onsdag 10 juli 2013

Barnens miljöark

Igår hade vi ännu en dag med underbart sommarväder. Jag och Vilmer hade en väldigt lugn morgon med frukost i trädgården.

Efter lunch bestämde vi oss för att åka på en liten utflykt till "Barnens miljöark" i Mölnlycke. Det ligger vid Råda församling och är en naturlekplats med bland annat klätterbanor, sandlådor, lekstuga, gung- och klätterdjur mm. Dessutom finns det får, höns och kaniner som man kan hälsa på och klappa

Vilmer var inne hos kaninerna en lång stund. Han klappade och matade dem med gräs. Det tyckte han var väldigt roligt och under tiden stod jag och vovvarna utanför och väntade. Trots att det var en del barn och de levande djuren så höll sig hundarna lugna. Smilla var jätteduktig med tanke på att det var första gången hon var utanför vår gata med omnejd.
 
 
Eftersom lekplatsen ligger i en skogsdunge så går det bra att ta med hundarna runt. Ester och Smilla fick även bekanta sig med lite olika leksaker, bland annat en liggande trähäst. Den som tyckte den var läskigast var nog Ester.


Väl hemma igen blev Smilla såklart väldigt trött och rasade ihop i en hög på gräsmattan.

1 kommentar:

  1. Hej! Vad roligt att få kontakt med en annan köpare :) Skrattade igenkännande när jag läste ang valp eller pirajja :) :) lite så har vi det här hemma med :) Tack för bloggsidan, följer er gärna. Tror absolut att vi kommer att ses någon gång om inte genom en valpträff så kanske på en tävling :). Tänkte försöka ge mig in i det med Millie.

    // Matte Pernilla

    SvaraRadera