tisdag 23 juli 2013

En vecka i Halland

Förra veckan tillbringade vi i Halland, närmare bestämt i Stråvalla och Frillesås. Vi var halva veckan hos mina föräldrar och halva veckan hos Claes föräldrar. Smilla hade inga som helst problem med att förflytta sig och anpassa sig till de nya ställena och det var ju förstås väldigt skönt.

Det blev en händelserik vecka på många sätt med nya miljöer och nya människor, hundmöten, barn, bad mm. Allt detta tog lillstumpan med ro och sov som en stock på nätterna.

I Stråvalla hade vi eget hus och det är ju perfekt när man har en liten valp som behöver kissa tidigt på morgonen.


 Stor tomt finns där också, dock utan staket runt men hundarna hölls sig på tomten. Ett av Smillas alla försök att få igång Ester. Ibland lyckas hon och ibland lyckas hon inte.

 Gos med äldsta systerdottern Clara.
 
 Lite trött och frusen efter lek och bad.
 
 Veckans bästa var nog när vi av en slump sprang på kullbrorsans matte och när dem senare kom och besökte oss för lite lek i trädgården.
 
Alla familjens "barn" vilar i skuggan. Smilla ser dock ut som hon har krafter kvar :)
 
 Morgonpromenad i Frillesås. Vilade och filosoferade en stund på berget innan vi gick hem igen.

 Underbara, fina, älskade Ester. Är verkligen en klippa med Smilla och det går bra mycket bättre än jag hade vågat hoppas på.

Det här är ett litet axplock av det som vi upplevde under veckan i Halland. Ytterligare saker som hände var bland annat födelsedagskalas för mamma, besök på Stättareds 4H-gård, bad och lek tillsammans med Esters syster Ellie, fika hos Lollo och Mio och kvällsdopp i Fagervik.

Det var lite vemodigt att åka hem efter en sådan kanonvecka men vi har det ganska bra i Landvetter också. Här kommer vi stanna en vecka innan det är dags att dra iväg på nya äventyr igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar