måndag 24 juni 2013

Midsommar

Nu är midsommarhelgen avklarad och det blev en hektisk sådan. Vi var som vanligt i Frillesås och i år var vi totalt 12 vuxna, 2 barn och Ester som bodde hemma hos Claes föräldrar. Tur att de fortfarande bor kvar i sitt stora hus, annars hade det varit svårt att få plats allihop.

Midsommarafton firade vi delvis i Billdal tillsammans med Claes morfar, hans sambo och sambons dotter med familj. Det var väldigt trevligt men tyvärr fick vi sitta inne eftersom vädret var aningen ostabilt. Ester låg mestadels i bilen och det var nog bäst för henne. Hon trivs i bilen och med alla dessa människor så hade hon bara tyckt det var jobbigt. Dessutom har de ca 25 höns som går fria på tomten och dem var hon inte helt förtjust i.

På lördagen var det kalasdags igen eftersom Claes hade fyllt år. Kaffe och tårtkalas tillsammans med Claes familj plus mamma, pappa och Linda med familj. Full rulle även idag och efter denna dag var Ester helt slut. Vi hade även hunnit med en långpromenad med Lollo och Mio på förmiddagen och allt detta tog ut sin rätt. När de andra gick ner till havet på lördagskvällen då kröp jag och Ester upp i soffan och somnade gått.

På söndagen blev det lite mer hunderi. Claes spelade golf och då passade jag, Ester och Vilmer på att hälsa på Carro och valparna på kennel Ljungstoprs. Lilla Smilla hade växt en del sen sist men var nog om möjligt ännu sötare.


Det var full fart på valparna och Vilmer som var väldigt populär tyckte det blev lite jobbigt när alla 5 hängde i hans kläder. Vi blev bjudna på fika och gick även en promenad med de vuxna hundarna. Vi fick lite regn på oss men har man hund så måste man ut oavsett väder.

Ester var inte riktigt lika störd på Putte denna gången och tro det eller ej men det lekte nästan en liten kort stund på promenaden. Ester är ju som hon är, behöver lite tid att lära känna andra hundar innan hon kan slappna av och faktiskt tycka att det kan vara lite roligt ändå.

Nästa besök på kennel Ljungstorp blir den 5 juli och då är det dags för lilla Smilla att följa med oss hem :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar