måndag 10 juni 2013

Agilityoch besök i Varberg

Igår var det dags för agilitykurs igen. Det var 4 veckor sist och tyvärr hade vi inte tränat så mycket som jag hade tänkt. Var ändå väldigt nöjd med Ester och det är ju så himla roligt att gå kurs.

Vi fick själva bygga en bana så den blev lite svår på sina ställen. Vi lyckades få till några svängar som kanske inte var för vår nivå men man lär sig mycket på att själva få bygga banan. Trots att min mage börjar sticka ut rejält så fungerar det fortfarande att bra springa en bana, men flåsig det blir jag verkligen :)

Ligger och väntar på sin tur, med full fokus på matte
 
Innan agilityn åkte hela familjen ner till Varberg och hälsade på Smilla, hennes syskon plus Carro och hennes familj. Det var så roligt att se valparna igen och det har hänt mycket på 2 veckor. Smilla är verkligen en ljuvlig liten hund som är framåt, orädd och ändå så pussig och mysig. Tror hon kommer bli toppen för oss.
 
 
 Vilmer var populär hos valparna, han var lagom stor kanske. Han tyckte så klart om att hälsa på "bebishunden" men lastbilen som stod på gårdsplan var hundra gånger mer intressant ändå :)

 
Tack Carro med familj för att vi fick komma ner och besöka er igen. Jätte trevligt var det och god fika fick vi, tror att vissa av oss i familjen nu ser ännu mer fram emot att vi faktiskt ska få hit en fyrbening till ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar