fredag 7 juni 2013

Lediga

Idag har jag och Vilmer varit lediga och haft ännu en härlig sommardag. En ganska lugn sådan dock, bara handlat och förberett lite inför morgondagen. På måndag är det nämligen Vilmers 2-års dag och imorgon ska vi ha lite kalas här hemma för våra familjer.

För närvarande sover Vilmer middag bäst i vagnen och då brukar jag ta en runda i skogen med Ester. Vi har 2 st slingor på 2,5 km vardera i skogen precis där vi bor. Att gå dem med vagn, hund och mage tar precis 1 timme och det blir helt perfekt. Nu när det är så varmt blir man rejält svettig och flåsig men det är bara nyttigt :)

I kväll när Vilmer har somnat ska jag faktiskt ut och träna lite rallylydnad. Det är ju ljust så länge nu och eftersom Claes ändå ska titta på fotboll så sticker vi ut en sväng. Just nu njuter jag av att Ester är pigg och med på det mesta just nu. Tyvärr är det nog bara 1-2 månader innan det är dag för löp igen så det gäller att passa på.

Måste även lägga med en bild på lilla Smilla som växer och blir större. På söndag är hon 6 veckor och då är det även dags för hela familjen att åka och besöka henne :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar