torsdag 4 oktober 2012

Besök i Frillesås

Det är lite dåligt med nya inlägg på bloggen just nu och det beror i första hand på att det inte händer så mycket på hundfronten. Ester är mest hemma med husse och Vilmer på dagarna och har det bra.

I helgen som var var vi på besök i Frillesås. På fredagen var vi en sväng hos mamma och pappa i Stråvalla och resten av helgen bodde vi hos Claes föräldrar.

På söndagen var jag och Ester ute och gick en långpromenad men Lollo och hennes lilla Mio. Han är väldigt pigg och käck och han försökte få lite fart på Ester. Dock är hon drygt en månad efter löp och lite seg och därmed väldigt svårflörtad. Han försökte länge och väl utan att vara för på och lite bus blev de på dem till slut.

Lollo ska snart åka på semester i 2 veckor och hade jag varit föräldrarledig så hade jag gärna passat Mio. Han och Ester fungerar så himla bra tillsammans och han är en väldigt trevlig hund, trots att han är hanhund och 1,5 år. Lite lagom intresserad av Ester utan att vara för på och för enveten.

Fina Mio

Nu är det snart helg igen och vi ska vara hemma. Har tänkt mig någon hundaktivitet i alla fall, kanske ett spår eller en uppletande ruta. Får se vad vi känner för när det blir dags.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar