torsdag 8 september 2016

Som vanligt igen

Nu har Smilla varit hemma i 5 dagar och allt är precis som vanligt igen. Man kan verkligen inte tro eller fatta att hon varit borta i 10 veckor och fått 5 fina valpar som alla redan har flyttat till sina nya hem. Jag har mer eller mindre kontakt med alla valpköpare, främst via Facebook. Jag tog steget att ta kontkat med dem och bad att få följa deras små eftersom de alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta.

När det gäller Smillas fysik och utseende kan man inte heller förstå att hon fått valpar så nyligen. Hon är i superform med lagon hull, musklad, bra kondition och jättefin päls. Ingen tendens till mjölkstockning och spenarna har dragit sig tillbaka fint. Ibland undrar jag om det ens har kommit några valpar från henne eller om det bara var en dröm, alltihopa gick ju så fort :)

Igår körde vi i alla fall vårt första träningspass sedan april. Bara ett litet kort för just när det gäller hjärngympa så märks det att hon legat av sig och blir ganska snabbt trött i skallen. Lite enkla kontaktövningar, frittfölj, några inkallningar, snabba lägganden och några rallymoment gjorde att hon däckade ihop i soffan resten av den kvällen ;)


När det gäller Ester är läget ganska så oförändrat. Hon är bättre men inte bra. Hon känns lite trött och loj, hon dregglar och sväljer en del, det har kommit en och annan ulk eller kräkning så nu måste vi gå vidare med detta. Hon har blivit remitterad till Blå Stjärnan och på onsdag ska vi dit och få träffa en veterinär som är duktig inom detta område. Han ska kika på henne, göra ett utlraljud igen och lägga upp en plan för hur vi ska gå vidare. Det känns bra för nu måste hon bli frisk och pigg igen, lilla Ester :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar