måndag 5 september 2016

Äntligen hemma

Nu är Smilla äntligen hemma igen. Hon har haft det toppen på Kennel Ljungstorp och jag har känt mig hur lugn och trygg som helst men att ha haft henne där men det är ändå så roligt att fått hem henne igen. Jag tror även hon tycker det är lite skönt. "Borta bra men hemma bäst" heter det ju :)

Ester tog verkligen Smillas hemkomst med ro. Hon var med nere i Varberg och hämtade så de fick sitta i burarna bredvid varandra i bilen en bit innan jag tog ut och rastade dem. Inga morr eller sura miner alls och det känns bra för ibland kan det vara lite spänt när de har varit ifrån varandra ett tag.

Helgen har rullat på med en lördag iväg hemmifrån hela dagen och söndagen med lek, pyssel, promenader och annat på hemmaplan. Sommarvädret har vi också fått tillbaka och det tackar man inte nej till.

Hundarna har mest slappat både inne, utanför på trappen och på tomten. Igår em fick vi även besök av Lisa. Det blev en fika i solen och en lite längre promade i skogen. Vi njöt allihopa av lugnet i skogen och som Ester var hyfsat pigg och hängde på Smilla en del, in och ut ur buskar och snår.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar