tisdag 27 september 2016

Nu är vi på gång...

Nu har vi äntligen lite planer inför höstens träning. Även om vi med vår vardag får ta det lite som det kommer så är det alltid skönt att ha ngra tillfällen och tider inplanerade så man har något att jobba emot.
 
I helgen införskaffades nytt blod och bara det gjorde mig inspirerad av att köra lite viltspår. Igår em var jag iväg och la var sitt spår till hundarna som vi tog oss an i morse. Kul att vara tillbaka i spårskogen igen och det tyckte vi nog alla 3. Vi bjöd även in Linda och lilla Tuva, vilka gladeligen hängde med. Tuva fick bekanta sig lite med blod och klöv och sedan testade vi 2 små bebis spår till henne.

 
Imorgon åker jag och Smilla till Trollhättan för att gå en kurs i Högerhandling. Den är en engångs-kurs men känner vi oss nöjda och tycker det är värt att åka så långt så kanske vi hoppar på fler tillfällen då de kör denna kursen vid fler tillfällen under hösten.
 
Dessutom har jag och Sandra bokat in oss på Göteborgshundarena varannan onsdag med start 26/10. Då ska vi köra rallylydnad tillsammans med fokus på högerhandling och momenten i avaceradklass och och det ser vi verkligen fram emot.
 
Fler spårträningar kommer det också bli i höst, både på egen hand och tillsammans med Linda och Tuva och tillsammans med Sandra och Meja. Härligt att ha lite träningskompisar så man får lite sällskap på sina träningar ibland.  
 

Man blir ju så där härligt trött efter träning ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar