tisdag 15 oktober 2013

Besök och lite annat

Nu har Smilla piggnat till och vilat upp sig efter sin vistelse hos Carro. Pigg och yster igen med full fart nästan hela tiden. Men hon är fantastiskt duktig på nätterna och sover länge på mornarna. Det var jag lite orolig inför men hon är så duktig och håller mig sällskap utan att tro att det är morgon.

Idag har vi haft besök av Lollo och Mio. Perfekt för Smilla som fick leka av sig rejält och tro det eller ej men till och med Ester var med och lekte en stund. De röjde en hel del här inne innan vi kom iväg ut men det var framför allt när vi gick en sunda i skogen allihopa som det sprangs och skojjades mest.

På eftermiddagen när det var dags att hämta Vilmer på dagis så blev det ytterligare en promenad i det fantastiska höstvädret. På hemvägen pausade vi på en lekplats som Vilmer önskade. Hundarna var ganska lugna efter dagens besök så de lade sig och kopplade av en stund medans jag och Vilmer lekte.


Det har blivit lite dåligt med hundträning de här dagarna eftersom de har varit fyllda med annat som hör till när man fått en ny bebis i familjen. Mycket besök har det blivit men efter denna veckan kommer det nog lugna ner sig och jag kan fokusera lite mer på hundarna när Vilmer är på dagis. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar