måndag 7 januari 2013

Vardag igen

Då var alla helgerna över för denna gången och det är vardag igen. För min del ändras det inte så mycket ännu och det är pga att jag fortfarande är mammaledig. Från och med nästa vecka börjar förändringarna, på måndag har det blivit dags för Vilmer att börja inskolning på förskola. Han blir 19 månader den här veckan och det känns helt rätt att han ska börja på dagis nu.

Min förkylning börjar äntligen ge med sig så igår kom jag ut i skogen för första gången på ett antal veckor. Det var inget höjdarväder men det var väldigt skönt ändå. Hade sällskap av bästa Lisa och vi hade som vanligt väldigt trevligt och massor att prata om.

Ester tyckte det var toppen att får komma ut på en rejäl runda i skogen och det fanns massa spring i benen på henne. Hit och dit i skogen och en massa att nosa på. Den naturliga snön är borta men det vi har lite konstsnö kvar här i skogen och när vi kom ut på de vägar där konstsnön ligger fick hon sina hottentott-ryck. Helt galen blir vår lilla tjej, springer fram och tillbaka och sladdar i snön. Hoppas det kommer lite mer snö och kyla snart igen.

I veckan har vi lite saker att göra här hemma men i övrigt är det inte så mycket på agendan. En promenade med Nina och Chezz i slutet på veckan ska vi försöka få till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar