söndag 13 januari 2013

Härlig helg

Det var en riktigt härlig helg vi fick i Frillesås och solen tittade fram båda dagarna. På lördagsmorgonen, innan solen hunnit titta fram, så träffades jag och Nina med hundar på parkeringen vid Tjolöholms slott. Vi gick en härlig och vintrig promenad på ca 1,5 tim och det är roligt att se hur bra våra hundar trivs tillsammans.
 
 
Tillbaka på parkeringsplanen blev det lite lek i form av jage. Chezz är väldigt snabb så Ester fick ligga i för att hinna med henne. Lollo och Mio kunde inte hänga med denna gången men vi kommer förhoppningsvis ses snart igen.
 
Dagen fortsatte med kalas hemma hos Lidéns med en massa folk. När gästerna åt hem och barnen somnat gottade Ester ner sig i soffan och snarkade som en riktig karl. Vår lilla hund har en väldigt speciell sovstil, hon viker upp bakbenen så alla tassarna liksom hamnar på samma ställe. Ser inte så bekvämt ut men hon verkar gilla det. 
 
 
Idag gick jag och Claes en promenad vid havet i Frillesås. På vägen hem så somnade Vilmer i vagnen och då passade vi på att ta en runda till. Sammanlagt var vi ute i nästan 2 timmar och under den tiden sprack det upp och solen strålade. Det blev en underbar promenad och vi blev lite rosiga på kinderna.
 
Nu är vi hemma i Landvetter igen. Vilmer sover i sin säng och Ester sover i våran säng. Det blev läggdags lite tidigare idag eftersom vi imorgon måste sätta klockan för första gången på länge. Kl 9 ska vi påbörja vår första dag på inskolningen och då gäller det att vara pigg och glad :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar