torsdag 23 februari 2012

Gårdagens träning

Träning på Göteborgs hundarena som är en jättefin, alldeles nyrenoverad lokal med allt man kan önska. Agilitybana, skyltar till rallylydnad, konor, apporter och en massa annat man kan behöva vid olika typer av hundträning. Dessutom finns speglar som är riktigt bra att använda vid tex vändningar, stegförflyttningar mm.

Gårdagens träning var helt ok men Ester var lite seg. Hon gjorde vad hon skulle men överlag så var tempot ett par snäpp för långsamt. Det var lite så förra veckan också fast då var hon lite piggare till en början.

Har funderat lite på detta eftersom hon är så mycket piggare när jag tränar själv och har kommit fram till att det kanske beror på att vi är inne istället för ute. Tror dock att det mestadels faktiskt beror på att hon är kvällstrött.

Nu när både jag och Claes är hemma och Vilmer börjar bli större så är det ganska intensiva dagar här hemma. Det händer saker hela tiden och Ester sover inte så mycket. Är vi hemma på kvällarna så bäddar hon ner sig i sängen vid 19-19.30 och det är i stort sett då vi börjar vår träning.

Platsliggning på 3 min och med så långt avstånd svar hon om går i lokalen. Ester är tyst och rör inte en fena, hon är verkligen en klippa när det gäller platsliggning nu för tiden.

När klockan var 21 och det var dags att åka hem så var hon riktigt trött. Hon bara satt i ett hörn medan vi plockade ihop det vi hade dragit fram.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar