torsdag 24 mars 2016

Glad Påsk

Förra veckan avslutades med sjukstuga hemma hos oss vilket innebar vab måndag och tisdag för min del. Vilmer fick feber och ont i örat natten till söndag så han var inte sitt vanliga jag. Det skadar ju ändå inte med lite frisk luft så det fick bli att packa ner båda barnen i vagnen för att komma ut och rasta hundarna. Vilmer är lite stor för vagn men det fungerade bra förutom att det blir väldigt tungt för mig. Men vad gör man inte för att hundarna ska få komma ut en sväng på förmiddagen också.

I övrigt har veckan gått åt till hundtrimning och bad, trädgårdsröj, påskpynteri och lite annat hemarbete. Tyvärr har det därmed blivit dåligt med hundträning men det har inte gått någon nöd på hundarna. De har varit ute mycket, både på tomten och i skogen, och blivit sysselsatta på annat vis plus att de haft sällskap nästan hela veckan.

Idag jobbar jag till kl 20 och sedan blir det till att fira påsk. Vi åker en sväng ner till Frillesås och Stråvalla under helgen och det ska bli trevligt. Tyvärr verkar det inte som vi får behålla detta härliga vårväder men det blir säkert bra ändå.

Glad Påsk
önskar Ester och Smilla med familj
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar