fredag 28 december 2012

Julfirandet över för denna gången

Vi kom iväg på julfirandet en dag senare pga magsjuka men stannade kvar 2 dagar längre än tänkt. Nu är vi i alla fall hemma igen och förutom envetna förkylningar så mår alla prima. Dock lämnade vi över lite magsjuka till mamma och pappa som blev dåliga på juldagen.

Vi har haft en väldigt skön och avkopplande jul med 3 dagar hos mina föräldrar och därefter 4 dagar hos Claes föräldrar. Det var dock full rulle de 2 dygnen Vilmer och hans jämnåriga kusin var under samma tak men de hade väldigt roligt tillsammans.

Ester som hela tiden ville vara mitt i röran verkar trivas med det och är väldigt noga med att visa att hon också finns till. Hon är så himla duktig och jag är såå stolt över henne och hur hon uppför sig i dessa stundtals lite kaotiska miljöer. Hon har blivit så cool det senaste året :)

Idag fick jag hjälp med att passa Vilmer (Claes jobbar ju så klart igen) och kunde ta den där efterlängtade promenaden med Lollo, Nina och deras vovvar. Vi hade toppenväder så det blev en underbar promenad på 1,5 timme jämns med havet i Fillesås. Ester och Mio röjde som tusan och Chezz som var lite försiktig till en början hängde efter en stund på de andra två. Ester som var lite för tuff förra gången de träffades var hur käck och trevlig som helst och jobbade verkligen med att få med Chezz på lek.

Nästa fredag ska jag och Nina sitta i springermontern på MyDog tillsammans och då tyckte vi det var vettigt att låta hundarna träffas innan. Efter idag känns det som det kommer gå fint och dessutom ska vi träffas utanför mässan och gå in i tillsammans. Tror det kommer bli en trevlig förmiddag på MyDog tillsammans med Nina och Chezz.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar