onsdag 19 december 2012

Besök

Nu börjar det dra ihop sig, det är ju bara 5 dagar kvar till julafton. Ester, Vilmer och jag har det toppen här hemma men vi saknar vår husse/pappa/sambo när han nästan bara jobbar och sover.  Som vanligt i december alltså, men alltid lika trsit både för honom och för oss.

På fredag åker vi andra 3 ner till Stråvalla och börjar fira jul. Det ska bli mysigt att bo några dagar hos mamma och pappa på landet. Claes kommer ner på söndagskvällen och då börjar julen på riktigt.

Idag har vi haft besök av Lollo och Mio. Ester blev lika glad och sprallig som vanligt när hon träffar honom. Hon tycker  Mio är väldigt rolig men han är väldigt snabb. Ester som i vanlig fall känns liten och smidig blir stor och klumpig bredvid denna lilla smäckra Cavalier King Charles spaniel.

Efter en promenad i skogen gick vi in och åt lunch. Hundarna fortsatte att busa och fick sällskap av Vilmer. Jätteroligt att få besök och vi har alltid lika mycket att prata om när vi ses.

Ny hundpromenad bestämdes till på lördag och då tillsammans med Nina och Chezz (Esters systerdotter). Det lutar åt en promenad vid Tjolöholm och det låter riktigt trevligt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar