torsdag 6 september 2012

Lite lydnadstäning

Nu har vi äntligen kommit igång och med lite lydnadsträning. Det har bara varit små korta pass hemma i köket eller i trädgården ännu och så har jag tänkt fortsätta under hösten. Ester är rätt pigg på att träna även om hon varit ute på långpromenader med Claes under dagarna.

Vi har börjat lite lätt med några utav 3:ans moment och där finns ju en hel del att jobba med. Vissa saker är ju klart lättare än andra att lära in. Vi har haft lite jobbigt med fjärrdirigeringen i 2.an eftersom Ester inte velat sätta sig upp men nu när vi lagt in positionen "stå" så går det med en himla fart. Hon är grym på växlingarna och från sitt till stå blir det ibland ett litet hopp upp i luften innan hon landar i ståpositionen. Kanske inte det optimala på tävling men hon är så söt när hon skuttar upp till stå :)

Inkallning med ställandet och rutan kämpar vi på med och förhoppningsvis blir det också bra en dag. I övrigt är det dags att börja träna in vittringsapporteringen och det kan ta ett tag. Det är ett perfekt moment att träna in hemma i köket och nu när tiden är lite knapp passar det perfekt med den typen av moment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar