söndag 16 september 2012

Dåligt samvete

Jag har ständigt lite dåligt samvete för Ester just nu men hon har det ganska gott här hemma med husse och Vilmer på dagarna. Den här helgen har det i alla fall blivit lite hundaktiviteter och det känns skönt.

Igår var det dags för trimning så nu har Ester i alla fall nyklippta öron och hals. Har lite kvar på tassar och rumpa men det får vi ta en annan dag. Däretfer var vi ute en sväng i skogen, bara hon och jag.

Idag har vi varit på besök hos brorsan Oliver. Vi var där och hämtade en bur som vi ska låna till nästa helg och då fick syskonen umgås en stund. Tyvärr så är ju Ester lite träkig så här ett par veckor efter löpet och var mest sur på Oliver när han försökte lukta henne i rumpan.

På eftermiddagen har vi tagit en tur i skogen och kört en uppletande ruta. Det blev även ett litet kort träningspass med växlingarna i fjärren. Hon är grym på framför allt ligg - stå - ligg men även sitt - stå - sitt fungerar bra. Hon blir dessutom väldigt uppåt och pigg av detta moment.

I övrigt kämpar vi vidare med vittrningsapporteringen. Har skrivit ut en inlärningsprocess som består utav 9 steg och vi är på steg 2, det säger ju en del om hur långt det är kvar :)

TTT = Trimmad, tränad och trött ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar