onsdag 10 augusti 2011

Inställt besök

Idag var det tänkt att 3 utav Esters systrar skulle komma hit på besök. Vi skulle promenera och sedan fika på vår altan. Dessvärre kändes det inte så hoppfullt imorse när jag vaknade eftersom regnet fullkommligt öste ner.

Det visade sig sedan att alla hade fått förhinder pga sjuk hund, sjuk man och dåligt väder. Det känns ändå roligare att ses när det är fint väder så det var lika bra att det blev som det blev. Ester och Simba var dessutom ganska trötta efter gårdagens besök på Pussentorpet.

Igår var vi alltså och hälsade på Kari och hennes vovvar i Bollebygd. Det var väldigt länge sedan vi var där och hälsade på eftersom det kommit en del emellan. Esters sjukdom och barnafödande är de största anledningarna men nu fick vi äntligen till det.

Vi promenerade på grusvägarna runt sjön eftersom Vilmer var med i vagnen och därefter fikades det på altanen. Tiden går fort när man har trevligt så vi blev kvar i hela 4 timmar.

Idag har vi hunnit med en lite längre promenad mellan skurarna och om detta väder fortsätter får det bli lite av en vilodag idag. Klarnar det upp i kväll så ska jag och Ester ut och träna lite har jag tänkt. Vi får helt enkelt ta det lite som det kommer resten av dagen ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar