fredag 4 september 2009

Det lönar sig att åka till Landvetter

Efter jobbet drog jag och hundarna hem till Esters bror Oliver som bor i Landvettertrakten. Som alltid när vi åker dit fick vi oss en skön skogspromenad, dock blev den en aning blöt. När vi gick iväg sken nästan solen men några minuter senare öppnade sig himlen. Ester hade fullt upp att busa med Oliver så hon blev inte så olycklig över att bli blöt.

Precis som sist gång vi var och hälsade på hittade vi kantareller. Vi hittade några riktigt stora, fina, gula kantareller som vi ska tillaga på något gott vis imorgon.

Som vanligt blev jag även bjuden på fika av Olivers mycket trevliga matte Marie och husse Anders. Vi tycker det är väldigt trevligt att hälsa på och Simba har nog funnit en ny kompis i Anders. Som alltid när Simba väljer hon ut sina "offer" blev det även denna gången en man.


Bilden är från i somras när vi var och hälsade på Oliver med familj. Vi var och badade i en sjö i närheten och jag tror det var en utav sommarens varmaste dagar. Man kan ju alltid drömma sig tillbaks men det finns en viss charm med höstens regn och blåst med. Bara det inte är så hela tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar