söndag 14 juni 2015

Kalashelg

Den här helgen har det blivit väldigt mycket handling, maffix, tårtbak och städning. Barnkalas på lördag och släktkalas på söndag har inneburit att nästan all tid har gått åt till att fixa inför det.

Väldigt lyckat blev det och vädret var på vår sida vilket gjorde att vi kunde sitta ute båda dagarna. Vilmer var väldigt nöjd med allt och det var stort att få ha sitt alldeles egna barnkalas för första gången.

Hundarna har i och med detta fått stå undan en hel del men självklart har de fått sin del också. Igår eftermiddag gick vi en rejäl runda i skogen och trots att det började regna så njöt vi alla 3 av att sommaren äntligen är här.

Idag körde vi ett appoteringspass och Smilla är riktigt rolig att träna med just nu. Fina raka skick, full fart ut, jobbar på bra och full fart in. Hon tycker detta är toppen om och det är så härligt att se henne fokusera så på något.

Ester är också kanon men hon jobbar mer med näsan i backen och spårar en del. Hon har ju det väldigt naturligt eftersom vi spårat så mycket men hon fixar det hon ska ändå.


Imorgon är det ny vecka med 4 dagars arbete innan det är ledigt igen. Hoppas hinna få till lite fler hundträningspass innan vi åker till Frillesås och firar midsommar. Det är riktigt roligt att träna hund just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar