måndag 22 juni 2015

Glest med inläggen

Tiden går fort nu och midsommar är redan över. Inte så mycket inlägg i bloggen blir det heller, tiden räcker inte riktigt till nu när jag börjat jobba igen. Vardagen fungerar ändå ganska bra och det känns som vi alla kommit in i de nya rutinerna.

Tack och lov är Smilla en riktigt härlig hund just nu. Hon har lugnat ner sig några grader och är mycket mer lyhörd och uppmärksam än var hon varit innan. Kan det möjligen vara så att till och med hon börjar mogna lite smått?? ;)

I helgen har vi allihop varit i Frillesås och firat midsommar. Hundarna har skött sig över förväntan och vi alla var förvånade över hur lugna och tillfredsställda de var hela helgen. Eftersom vädret ändå blev ganska bra så kunde de springa ut och in som de ville och tyckte det var toppen med alla människor som kom och gick hela tiden.

I går eftermiddag gick vi en promenad med Lollo och hennes Mio. Smilla var i himlen när hon fick leka med denna lilla käcka cavalierhane och Ester tycker det var härligt att få var lite i fred för en gångs skull.

Vi försöker även hinna med lite träning då och då. Tidiga morgnar eller sena kvällar är det som gäller just nu och det fungerar ju bra när man är i årets ljusaste månad. Spårträning har det inte blivit mycket av men olika apporteringsövningar och lydnad kör vi på med.

Med tanke på de lite udda träningstiderna så blir det mest ensamträning, vilket är lite träkigt men så får det bli ibland. Viktigast är i alla fall att vi håller igång och att vi alla tre tycker det är roligt att få jobba lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar