måndag 1 juni 2015

Bra träningar

I helgen var inte Smilla alls till salu längre ;) Två bra träningspass fick vi till och det är bara att konstatera att hon är väldigt pigg just nu.

Det märks att hon kommit ur skendräktigheten. Hon äter igen, vaktar inte saker, ben, mat mm och hon har väldigt mycket energi.

Vi hade ett jättebra appoteringspass där hon hade bra fart och jobbade på utan att tappa fokus. 2 skick efter varandra fungerar också och hon tycker detta är så kul.

Även Ester tycker denna träning är toppen och har full fart både ut och in med dummien. Det är bara den vingklädda som hon strular lite med eftersom bara hon vill äta upp vingen :)

Vi har också varit och spårat med Sandra och Meja. Hade bara med Smilla då tiden var lite knapp. Hon var lite väl på även idag men det gick ändå bättre än sist. Emellanåt spårade hon jättefint och apporterade pinnarna som låg i spåret.

Helgen avslutades med en löptur för mig och Smilla. Kände att hon behövde det inför min första arbetsdag idag och det var 2 morgontrötta hundar som lämnades imorse.

När jag kom hem halv två kom de från korgarna gäspandes och sträckte på sig. Gick ingen nöd på dem inte, bara jag som inte är van att lämna dem så mycket nu för tiden.

Är man så här söt kan man ju inte vara till salu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar