söndag 12 augusti 2012

Kärt återseende

Igår kom vi hem efter en vecka i Danmark och det blev ett kärt återseende i Stråvalla. Ester, som haft det hur bra som helst, blev ändå väldigt väldigt glad att se oss och vi blev så klart väldigt glada att se henne också.

Vi gjorde ett lite längre stopp  i Stråvalla och passade på att gå ner till havet och bada när det var så fint väder. Vi badade, Vilmer badade och Ester badade. Hon var tom så djärv att hon tog sig en liten simtur innan det var dags att gå upp. Vi blev även bjudna på middag innan det var dags att åka vidare hem till Landvetter.

Idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. Ester har varit ganska trött och det brukar hon vara när hon bott borta en vecka. Själv har jag mest fixat lite med handling, tvättning mm och även passat på att sitta lite i solen när Vilmer sov.

Imorgon är det ju dags för mig att börja jobba och det är med lite blandade känslor. Mest positiva eftersom jag faktiskt tycker det ska bli kul men lite vemodigt eftersom det känns som sommaren är slut.

Vi får hoppas på fler fina dagar och kvällar och det gäller det att passa på att njuta så kanske sommaren kan vara i några veckor till.

Lite trött efter bad och bus på stranden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar