torsdag 16 augusti 2012

En pigg och härlig hund

Igår blev det en solig och varm sommardag, vilket var väldigt skönt eftersom jag var ledig. Lilla familjen packade in oss i bilen och åkte iväg en sväng för att bada. Dock är inte jag och Claes några sjö-människor så vi hoppade badet. Ester tog sig några dopp och Vilmer var också i lite lätt.

Idag på förmiddagen har vi hunnit med en tur i skogen allihop. Ester var jättepigg och hade fullt upp med att springa mellan mig och Claes som emellanåt gick på olika håll. Claes har väldigt svårt att inte leta efter svamp när han är ute vilket gör att han tar små avstickare när vi går på spåren i Landehof. Han fick i alla fall ihop en liten påse så imorgon blir det svamp till middag.

Det är en pigg och härlig hund vi har hemma numera. Det är underbart skönt att se henne och nu är det bara 3 dagar kvar på antibiotikan. Totalt har hon ätit i nästan en månad så nu hoppas vi att allt är borta och hon får vara frisk ett tag.

Idag har Ester börjat löpa och det är några veckor tidigare än beräknat. Det känns bara bra för då kommer hon löpa i februari nästa gång och sedan har vi hela våren att träna och kanske tävla på. Dessutom har hon löpt färdigt till söklägret 22-23 september och det är skönt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar