lördag 4 juni 2011

Det är vaaarmt

De senaste dagarna har varit riktigt varma så hundpromenaderna har fått läggas till morgon och kväll. Igår tog jag en rejäl runda på morgonen och sedan när jag kom hem från jobbet vid 20-tiden så blev det ytterligare en sväng i skogen. Claes var inte hemma så jag och vovvarna hade det härligt i det underbara vädret. Det var fortfarande varmt men ändå på ett behagligt sätt.

Idag har vi besök utav Claes föräldrar som bland annat hjälper oss med ett panelväggsbygge i köket. Lasse och Claes sågar och snickrar medans jag och Kerstin mest passar upp dem och kommer med glada tillrop.

Vi tog en liten sväng med hundarna i skogen men det var så himla varmt så vi gick hem igen. För att inte vara ivägen så får de ligga på nedervåningen och där är det riktigt svalt och skönt.

Lasse och Kerstin ska stanna över natt så ikväll blir det grillning och vin (för de som kan dricka det). Troligtvis blir det invigning av middag på altanen för iår, när vi är själva sitter vi oftast på balkongen då solen hänger i lite längre där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar