fredag 17 juni 2011

Äntligen hemma

Nu har vi äntligen kommit hem från BB och första dygnet har gått fint. Vi var dock tillbaka på Östra i morse för en viktkontroll och nu har lillgrabben gått upp lite och väger strax över sin födelsevikt som var 2810 g.

Några timmar efter att vi kommit hem igår så kom mina föräldrar och lämnade av hundarna. Det blev självklart pusskalas och Ester blev en yrhöna och sprang runt runt.

När de sedan fick komma in och träffa bebisen så blev det lite blandade reaktioner. Med Simba var det inga som helst konstigheter men Ester var lite skeptisk både till mig och bebisen. Hon hängde mest efter mamma så länge de var kvar men när de gett sig av igen så blev hon lite annorlunda. Ju mer kvällen gick ju mer nyfiken blev hon och kvällen slutade med att hon låg bredvid oss på sängen och övervakade amingen.

Hundarna är lite trötta efter den gångna veckan men idag har Ester mer varit som vanligt. Hon har busat runt lite och gett bebisen ett par pussar i förbifarten. Det känns som det kommer att gå bra men vi alla behöver lite tid att väja oss vid den nya situationen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar