söndag 12 juni 2016

Rullar på

Just nu rullar livet på och det känns ganska behagligt. Sommaren är här och därmed längre, ljusare och varmare dagar vilket är lika fantastikst varje år. Jag och Claes har börjat jobba igen efter semesterresa och magsjuka och barnen går sina sista veckor på förskolan innan det är dags för ett längre sommaruppehåll.

Hundarna har fått ta det väldigt lugnt denna vecka. Framför allt Smilla har behövt det och förutom att hon ätit upp sig lite och vilat så har det blivit bad och trimning för hennes del. Nu är det bara lite puts på tassar mm kvar för hennes del sedan är hon redo att förhoppningsvis bli mamma inom ca 1 månad.

Vi vet ju ännu inte helt säkert om hon är dräktig men det skulle förvåna mig mycket om inte så är fallet. Hon var visat så mycket tecken på dräkrigthet och nu börjar hon dessutom runda på sig lite om magen. Hon är dessutom ganska personlighetsförändrad, hon är så lugn, sansad, harmonisk och verkar så nöjd med att bara vara. Det är inte riktigt så vi känner Smilla nämligen ;)


Ester hänger med glädje med i detta lugna tempo. Hon njuter också av att ta det lugnt och mest hänga hemmavid. Det kommer väl bli såhär fram till att Smilla flyttar ner till Varberg igen men sedan är tanken att Ester ska få aktiveras lite mer. Tanken är ju att vi ska utnyttja tiden tillsammans och hitta på lite kul grejer när hon är ensamhund under ett par månader. Spåra ska vi absolut göra, köra nosework och träna rally ska det också bli. Om vi ska fortsätta i rallylydnaden så är det dags att börja träna in högerhandling på allvar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar