tisdag 21 juni 2016

6 veckor

Nu har det gått 6 veckor sedan Smilla parades och magen bara växer och växer. Hon är fortfarande ganska pigg ute men väldigt mycket lugnare inne. Hon går gärna och lägger sig i soffan men om det inte finns plats att sträcka ut sig på sidan så hoppar hon ganska snabbt ner på golvet igen.

Om bara en vecka så kommer hon flytta ner till Kennel Ljungstorp i Varberg och tillbringa de närmaste månaderna där. Det kommer bli tomt utan henne men förhoppningsvis får vi många möjligheter att komma ner och hälsa på både henne och bebisarna under denna tiden.

Renoveringen hemma blev klar igår så till hundarnas glädje behöver de inte tillbringa några mer dagar i mammas och pappas lägenhet i stan. Det har inte gått någon nöd på dem där men hemma är ändå alltid bäst.

Nu jobbar vi mycket med att de inte får hoppa upp i våra sängar. De smyger gärna in i Stellas rum och allt som oftast hittar man en hund i hennes säng. Är Stella hemma så hör man ljudliga protester från henne men annars kan jag lätt missa att någon gått och lagt sig där.

Även i vår säng vill de gärna upp och nu efter renoveringen har vi skjutdörrar vilket gör att en barngrind inte längre kan monteras där. Det är bara att ligga i och passa på dem när vi är hemma och när de är ensamma drar vi till dörrarna för säkerhets skull.

Man blir trött av att bli tung ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar