lördag 1 oktober 2011

Yes!!

Idag har jag varit i Kållered och vägt Ester igen. Vi har gjort det med ungefär 2 veckors mellanrum sedan i början på augusti och hittills har hon bara tappat något hekto eller två, men nu har det hänt grejer. Sedan förra vägningen hade hon gått ner hela 5 hg vilken gör att hon totalt har tappat 7 hg. Yes!!

Det är lite kvar till slutmålet men första delmålet är under 20 kg och tills dess har vi 8 hg kvar. Det känns riktigt bra och troligtvis har hon tappat lite vätska sedan kortisonbehandlingen men oavsett så ser hon bra mycket smärtare ut. Dessutom är hon inte alls så hungrig som innan trots att vi är tillbaka på 2 mål om dagen. Var som mest uppe på 4 mål om dagen varav det ena gavs mitt i natten. Skönt att vara tillbaka i gamla rutiner igen.

Igår var hundarna ensamma några timmar på dagen vilket gjorde att Ester hade en massa energi på eftermiddagen. Den tog jag till vara på genom att köra ett lydnadspass och hon var på topp. Pigg, glad, motiverad och så himla go.

Idag blir det två rejäla promenader i skogen och imorgon ska vi viltspåra tillsammans med Oliver, Anders och Marie. Det ska bli väldigt roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar