söndag 2 oktober 2011

Träning i dubbel bemärkelse

Idag har Ester fått träna i dubbel bemärkelse. Först åkte vi till Anders och Marie i Härryda och gick ett viltspår och när vi kom hem följde hon med Claes ut i joggingspåret. Träning både för knopp och kropp idag för hennes del alltså.

Anders hade lagt spåret igår kväll och det var första gången Ester gick ett spår som legat över natt. Ester gick ganska bra men det märktes att hon inte spårat på ett tag för det var en viss tveksamhet till en början. Dessutom blev hon rädd för en konstig stubbe i skogen. Hon fick lite hjälp med att passera den men sedan spårade hon på bra igen.

Det var även första gången hon fick en "återgång" i spåret. Hon cirkulerade runt en liten stund men hittade sedan tillbaka och sista biten fram till klöven gick hon jättebra. Lite säkrare och därmed lite högre tempo. Jag är jättenöjd och ser redan fram emot nästa helg när vi ska ut och spåra igen.

Vi blev kvar en stund hos Anders och Marie efter spåret så hon fick busa lite med brorsan Oliver. Ester slutade löpa i veckan så han var lite intresserad av hennes bakdel men sedan hon sagt till ordentligt ett par gånger så gick det bra.

I joggingspåret var Ester lite segare än sist men sprang ändå med rätt bra enligt Claes. Tyckte det var lika bra att köra på när vi var igång så kan man sitta inne och mysa ikväll med gott samvete.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar