torsdag 20 oktober 2011

Promenad med Kjerstin och Ellie

Efter att ha suttit inne och häckat så gott som hela tisdagen så var det bara att ta på sig regnkläderna och ge sig ut på onsdagsmorgonen. Lite tur hade vi eftersom det under den knappa timmen vi var ute inte kom så mycket regn.

På eftermiddagen fick Ester följa med husse ut och jogga. Hon blir lite störd över att behöva gå hemmifrån innan middagen men så fort de kommit iväg så är hon jätteduktig. Tempot och engagemanget har ökat betydligt sedan första löpturen i slutet på sommaren. Det märks att hennes kondition har blivit bättre och att hon byggt på sig lite mer muskler igen. Dessutom har hon ju faktiskt tappat 1 kg i vikt också :)

Idag har vi promenerat i drygt 1,5 tim tillsammans med Kjertsin och Ellie. Vi träffades vid Bertilssons parkering och därifrån gick vi runt Lilla Delsjön. Solen sken och det var en väldigt skön och trevlig promenad.

Det sköts lite till och från under promenaden och vid några skott brydde sig Ester inte alls och vid ett par tillfällen blev hon lite låg och vill gå bredvid mig. Det går ganska lätt att bryta detta genom att be henne hoppa upp på en sten eller ge henne något annat uppdrag. Hon glömmer då skottet och det känns väldigt positivt inför framtiden.

Efter så pass mycket motion de senaste 2 dagarna så fick vovvarna ett extra hundkex idag. De var väldigt sugna när vi kom hem så det kändes bra att kunna ge dem en liten extra godbit.


Ester sitter och väntar på sitt hundkex som ligger på bordet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar