torsdag 30 mars 2017

Ingen rast och ingen ro...


....när man äntligen tror att det ska bli en vardag med lite rutiner igen så händer det något nytt :( När jag hämtade Vilmer på dagis i fredags verkade han lite hängig och på lördagen lät han lite hes och skrovlig. På natten till söndagen vaknade han och kunde knappt får luft. Den stackaren hade panik och trodde han skulle dö.

Efter en orolig natt och väldigt tung andning bestämde vi oss för att åka till akuten med honom på söndags morgonen. Claes åkte med Vilmer och Stella fick följa med mig till jobbet några timmar och det tyckte hon ju var spännande.

En virusinfektion som satt sig på luftrör och stämbanden har gjort att det blir vabb hela veckan och det där med vardag och rutiner har vänts upp och ner...igen.

Tyvärr kommer hundarna som vanligt i andra hand och det känns lite jobbigt men vad ska man göra. De har i alla fall haft vårt sällskap hela veckan med mycket mys och häng i soffan. Promenader tidig morgon och sen kväll och övrig rastning mestadels på tomten.

Träning har det inte funnits ork och energi för men lite trimning har jag i alla fall fått till...och det är ju alltid något ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar