tisdag 3 februari 2015

Allt och ingenting

Nu var det verkligen länge sedan jag gjorde ett inlägg här. Det beror på att allt och ingenting har hänt. Massa strul hemma med trasig luftvärmepump, trasig bakruta på bilen, trasig telefon mm och sedan lite roligheter med 40-års firande och minisemester inkl bröllop i Kalmar. När det gäller hundarna har det i stort sett inte hänt någonting, därav väldig tyst på bloggen.

De har mestadels varit hemma och inte fått så mycket tid. Knappt någon träning, bara de nödvändigaste promenaderna och det har jag lite dåligt samvete över. I helgen fick de i alla fall bo hos Kari på pensionat Pussentorpet och där umgås med en massa andra hundar. Förhoppningsvis livade det upp deras vardag lite grann och nu ska vi förhoppningsvis snart vara på banan igen.

Ester ska till veterinären imorgon och ta bort knölen på svansen så hon kommer vara sjukskriven ett par veckor. Hon har därför fått lite pälsvård iform av trim och borstning så hon bara kan få vila de närmaste dagarna. Smilla ska jag försöka träna lite med men med tanke på all den snö vi har fått så får vi se hur mycket det blir. Satsar på att försöka köra lite här hemma och kanske få till några inomhusträningar förutom de ordinarie som vi kör varannan vecka.

Nu håller vi alla tassar och tummar för Ester imorgon, dels att operationen går bra och dels att det inte är någon otäck knöl hon har utan bara en fettknöl eller talgkörtel som veterinären misstänker.

 Finaste Ester


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar