söndag 18 november 2012

Spontanträning och promenad med brorsan

Idag blev det en liten kort spontanträning och ett prova på pass rallylydnad. Marie och Oliver åkte till Landehof för att köra ett pass och då hängde vi på. Kul att testa och Ester som snabbt hängde med på momenten undrade var det var för konstiga skyltar som stod överallt. Det var kul och bra som ett komplement till bruks- och lydnadslydnaden men det är ändå dem jag brinner mest för.

 Vi passade även på att ta en promenad tillsammans och Ester som är lite piggare nu racade runt lite grann och ville leka med sin bror. Kul att hon äntligen har lite spring i benen igen.

Numera har vi en lekplats hemma på gatan, precis mitt emot vårt hus. Väldigt populärt hos Vilmer och nu även hos Ester. Hon får titt som tätt stolleryck ute på gatan och då är det nya att springa från vår gräsmatta, hoppa in på lekplatsen, drar en repa runt klätterställningen och sedan ut igen i en väldans fart.

Så där kan hon hålla på ett 10-tal gånger och jag undrar om det inte är så särskillt kul eftersom hon egentligen inte får vara på lekplatsen. Det mysigaste av allt är den härligt sandiga hund vi sedan får in och som dessutom helst vill gå och lägga sig i vår säng :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar