måndag 12 november 2012

Långhelg i Frillesås

Nu har vi nyss kommit hem efter en långhelg i Frillesås. Eftersom jag var ledig i fredags så åkte vi ner redan på torsdagkväll. Det är väldigt skönt att ha en dag extra på helgen nu när man jobbar heltid.

På fredagen jobbade Claes föräldrar så vi tog oss en riktig slappardag. Var ute på en promenad ner till havet i Torstensvik och lät barn och hund springa runt och spralla på stranden. Det kan man verkligen säga att de gjorde också. Ester blev helt tokig av lycka och drog ett antal varv runt runt. Hon försökte få med sig Vilmer men trots att han tar i och springer allt vad han kan så hänger han inte riktigt med :)

Kul att hon är pigg och sprallig igen efter sjukdom, löp och skendräktighet.

Havet är alltid underbart, oavsett årstid

Ester som knappt badar på sommaren skulle i och känna på vattnet

Esterbus <3>

På lördageftermiddag lämnade jag och Claes Frilleås och åkte ner till Varberg. Där vankades det bastu och vinterbad på kallbadhuset och därefter fest och övernattning på Varbers fästning. Det blev en väldigt lyckad kväll och natt, bästa festen på länge faktiskt. Vi kände bara ett fåtal utav de 25 som var där men det var inga som helst problem. Kl 4 stupade vi i säng så gårdagen var aningen seg för vår del.
Häftig lokal och boende i fästningens fängelseceller

Ester och Vilmer hade det bra hos Claes försäldrar. Dessutom var båda Claes systrar med respektive där och även kusin Loke förstås. Frida och Jonas som inte har något barn att ta hand om förbarmade sig över Ester och tog med henne på en långpromenad på lördagseftermiddagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar