onsdag 7 september 2011

Regn regn och åter regn :(

Usch vad det regnar mycket nu för tiden. Det är inga små mängder heller och jag har börjat tröttna. Även om man kan ge sig ut när det är tillfälliga uppehåll så är det väldigt blött i skog och mark. Där jag brukr träna är det just nu simbassäng och i skogen forsar vattnet fram där det borde vara torrt.

På grund av detta har det blivit dåligt med hundträning de senaste dagarna. Det är väl i och för sig ingen panik men det känns lite tråkigt. Den inomhusträning jag ska vara med på framöver kommer inte starta förrän i januari som det ser ut nu och plötsligt känns det väldigt länge tills dess.

I höst är planen i alla fall att fortsätta träna in lydnad 2 och även köra en del spårträning, både personspår och viltspår. Om vi får ordning på skotten så är Ester faktiskt ganska redo för start i lägreklass spår men som det ser ut nu så är det inte aktuellt med någon start.

I övrigt ska det bli konditionsträning för Esters del. Hon har hittills hängt med Claes i joggingspåret några gånger och sedan har jag lite andra ideér som vi ska testa framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar