tisdag 20 september 2011

Österlen

I helgen har jag, Claes och Vilmer varit i Österlen tillsammans med mamma och pappa och min systers familj. Pappa som fyllde 70 år i våras fick denna weekend av mig och Linda i present och eftersom jag var höggravid då så beslutade vi att åka nu på höstkanten istället.

Helgen började med att vi åkte ner till Claes föräldrar i Frillesås på torsdagseftermiddagen. Där stannade vi över natten och begav oss vidare söderut på fredag förmiddag. Hundarna fick stanna i Frillesås och blev väl omhändetagna. De hade kunnat få följa med men det hade inte varit så kul för dem.

Vilmer som var ute och reste för första gången i sitt liv skötte sig alldeles utmärkt. Sov på nätterna och var lugn och snäll på kvällarna när vi åt 3-rätters på hotellets restaurang.


2 uppklädda killar som väntar på förrätten


Det var en väldigt trevlig och härlig helg men när man har hund och inte har dem med sig så är det alltid roligt att komma hem och få träffa dem igen. Ester som just nu är ett riktigt yrväder blev till sig i trasorna när vi kom hem. Det var vädligt tydligt att hon minnsann skulle följa med oss vidare till Landvetter när det var dags att lämna Frillesås igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar