torsdag 22 januari 2015

Frisk igen

Äntligen är Smilla helt frisk igen. Hon har inte varit så väldigt dålig men det har märkts att hon varit påverkad för trots att det varit mycket vila i en vecka så har hon varit väldigt lugn. Nu märks det att hon blivit bra, förutom att hon lutat nysa, fnysa, snora och dregla så har hon fått tillbaka sin energi. Var på väg att boka veterinärtid i måndags, hon hade då dreglat i 3 dagar, men efter en konsultation men veterinären så beslutade vi att jag skulle avvakta eftersom det kändes lite som det hade vänt...och det hade det :)

Under den här veckan som hundarna vilat så har vi även hunnit få ordentlig vinter. Lite lagom med snö och någon minusgrad och det tycker jag är väldigt trevligt. Roligt att vara ute och leka både för 2-benta och 4-benta plus att slippa all lera och smuts ett tag. Hoppas det håller i sig så vi kommande vecka kan ta några härliga rundor i skogen och så hundarna kan få springa av sig lite. Koppelpromenaderna är inte speciellt roliga tycker vi :)


Löpet har inte heller kommit igång och jag håller alla tummar och tår för att det dröjer ett par veckor till. Idag är det exakt lika länge sedan hon löpte sist som det var mellan löp 1 och löp 2 så det är säkert på gång. Hade varit skönt om hon klarade sig över månadsskiftet när vi reser bort och hundarna ska bo på pensionat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar