fredag 25 juli 2014

Semester

Just nu är vi mitt inne i semestern och vi har en hel del äventyr för oss. Förra veckan var vi nere i Halland och bodde både hos mina och hos Claes föräldrar. Det blev inte jätte mycket hundaktiviteter men det tog på krafterna att bara vara på annan ort plus att det var mycket människor runt omkring oss på båda ställena.

I fredags åkte vi hem för att vila upp oss några dagar inför vår årliga tur till vännerna i Örebro. Då passade vi på att fixa lite här hemma och hundarna fick lite träning i form av simning och spår.

Vi har besökt våra vänner i Örebro en gång om året de senaste 4 åren och vi har bara blivit fler. Förra året vi var där så var vi tillsammans 4 vuxna, 2 barn och 3 hundar. Till årets vistelse hade ökat med hela 33% och vi är nu 4 vuxna, 4 barn och 4 hundar. Det är som ett kollektiv men eftersom vi är i precis samma situation så fungerade det perfekt.

Det var 4 intensiva men väldigt trevliga dagar som fylldes med barnlek, sol och bad, skogspromenader, matlagning (så klart när 2 gamla kock-vänner träffas), vindrickning och en massa prat och skratt. Fantastiskt trevligt har vi haft men värmen och allt vi upplevt tog på krafterna för idag har vi inte haft någon toppendag precis. Både Vilmer och Stella har varit svåra och min stubin har inte varit lång. De enda som tagit dagen med ro är hundarna som mest legat inne på klinkergolvet och sovit hela dagen. Ikväll väntas en tur i skogen och imorgon står det träning på schemat.

På söndag packar vi väskorna igen och beger oss till Frillesås. Vi ska bo där en vecka medans Claes föräldrar är på semester. Hoppas det fina vädret håller i sig, men det får gärna svalna av lite för när det är över 30 grader varmt ute så slutar jag att fungera.

 Ester efter avslutat viltspår och vill inte under några omständigheter lämna ifrån sig klöven.

Rasta i Götene på väg hem efter 4 intensiva dagar i Örebro. Jag har aldrig sett hundarna så här trötta och avslappnade vid ett vägstopp. Båda två föll bara ihop och somnade i skuggan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar