måndag 9 juli 2012

Lugna dagar

I torsdags åkte jag, Vilmer och Ester ner till mamma och pappa i Stråvalla igen. Vi fick en underbar dag med bad, bus med syskonbarn och kvällspromenad med Lollo och Mio. Ester var jättetrött på kvällen och föll ihop i sängen kl 21 när i vi kom tillbaka. Vilmer var också helt slut och däckade tidigt och båda två sov som döda till kl 7 morgon efter. Det var riktigt skönt att få lite "sovmorgon".

Sedan i lördags har vi varit hemma i Landvetter och nu är Claes också ledig. Först semester och sedan pappaledig, han ska vara tillbaka på jobbet den 3 dec igen.

Vi har haft ett par lugna dagar här hemma och det tror jag var behövligt. Ester har verkat lite trött och imorgon åker vi på nya äventyr och då är det bra att ha tagit igen sig lite innan.

Vi ska åka till Örebro och hälsa på Christian, Sofia och deras cockerflickor Stina och Ebba. Dessutom har de fått tillökning i form av lille Max som snart är 4 månader. Det ska bli riktigt roligt att träffa dem och Ester som framför allt gillar Stina kommer nog också få några roliga dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar