tisdag 3 december 2013

Ändrade planer

Idag blev det lite ändrade planer. Jag skulle åkt och hälsat på Esters uppfödare Kari i Bollebygd men igår meddelade hon att hennes unghund var halt :( Vi har fått skjuta på besöket och förhoppningsvis blir hon snart bra och då hoppas vi på ett besök i nästa vecka. Att hålla en unghund i stillhet är inte så lätt och då är det ingen bra idé att komma dit med fler hundar.

Istället blev det säsongspremiär på Chalmers Golfbana. Jag brukar promenera där en hel del på vintern när snön kommit och de lagt skidspår i vår skog. Det är ännu ingen snö men jag tänkte att det nog inte skulle vara några golfare ute en gråtrist tisdag i början på december och det stämde väl. Inte en människa såg vi och det blev en riktigt härlig tur.

 Fin miljö att promenera i,...
 ...mycket yta att springar på...

 ...och en hel del skog att utforska

Hundarna sprang som tokar och Smilla fick en hel del nya saker att undersöka. Flaggorna som står i hålen blåste i vinden och de var väldigt konstiga så de fick man skälla lite på. Men värst var nog ändå de broar som finns på golfbanan för att komma över bäcken som går rakt igenom. Smilla tyckte de var skumma och Ester hängde på och skällde hon med men troligtvis utan att veta vad som egentligen var läskigt :)

 De där broarna kan man inte lita på enligt Smilla :)

En timme fick hundarna rusa runt och det är väldigt skönt att komma hem igen efter en sådan morgonpromenad. Även om Smilla alltid har energi kvar för fler aktiviteter så är hon i alla fall nöjd en stund och lägger sig i korgen för att vila.

Efter lunch tänkte jag gå iväg och träna på en liten fotbollsplan som finns i närheten. Träningstorkan förra veckan måste uppvägas av lite mer träning denna veckan helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar