tisdag 7 september 2010

Inte alltid så roligt

Ester vill meddela att de senaste dagarna inte varit så roliga. Det började med magsjuka i lördags och det är ju aldrig roligt. I söndags var hon lite hängig och väldigt hungrig, det var inte värst mycket mat som bjöds den dagen. Igår, måndag var det två jobbiga personer iform av mig och Eva som tjatade på henne. Hon var inte alls på träningshumör och ändå var hon tvungen att prestera lite.

Denna dagen började ganska bra med lite mys hemma och en härlig långpromenad med Marie och Oliver. Kanske ändå att det hade vänt och att tråkigheterna hade tagit slut men icke då. Precis innan vi var tillbaka efter promenaden gick Ester emot ett staket och fick sig en rejäl stöt.

Stackars liten blev jätte ledsen, skrek till och gick resten av promenaden med svansen mellan benen. Dessutom gick hon och blängde på mig, vet inte om hon tror att det var jag som gjorde det. Som tur var släppte hon det ganska snabbt och innan hemfärd busade hon och Oliver runt en stund till.

Nu hoppas vi på en ny trevlig dag imorgon utan några konstigheter. Vi satsar på att lägga ett spår eller två på förmiddagen och det brukar ju vara populärt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar