söndag 26 september 2010

Härliga söndag

Efter en ganska tuff dag på jobbet igår och en trevlig kväll på Lilla Torgets Vinkrog med A-K och Mikeal så var jag ganska mör och behövde mig en rejäl sovmorgon. Claes tog hundarna på en kort sväng och gav dem mat så jag slapp gå upp. Det var väldigt skönt att bara kunna somna om en stund.

Efter frukort packade vi in hundarna plus en massa skräp och åkte till återvinningsstationen. På vägen dit stannade vi till på ett fält och lade ett spår till Ester. PÅ vägen hem stannade vi till igen och gick spåret. De blåste ganska mycket och det syntes på Esters arbete att dofterna hade flyttat sig lite. I första vinkeln strulade hon lite och missade apporten som låg efter men i övrigt gick hon bra och plockade pinnar på löande band.

Efter att ha fixat lite med trädgårdsmöbler, grill mm så packade vi en fikakorg och gav oss ut i skogen på jakt efter trattkantareller. 3 timmar senare var vi tillbaka med en ganska stor kasse. 2 kg fick vi ihop och dessa ligger nu på tork här i vårt kök. Nu blir det en dusch och sedan middag. I övrigt blir det nog en slapp kväll framför TV:n.


Clabbe i svampskogen

Ester undrar varför det tar sån tid

Fika dags

Hundarna fick leta godis under tiden

Simba vill också ha fika

Väldigt mycket fokus på min bulle

5 plåtar med trattkantareller som ska torka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar