söndag 31 juli 2016

Semestertider

Långt uppehåll på bloggen nu men eftersom vi varit iväg nästan hela semestern så har inte tid och energi lagts på att göra några inlägg. På hundfronten här hemma har det varit väldigt lugnt, bara Ester hemma och i stort sett ingen träning. Vi har sysselsatt oss med en massa promenader, bad, båtturer utflykter och allmänt runtresande där hon har fått hänga med på nästan allt.

På valpfronten så hände det en liten tråkighet efter en vecka. En utav valparna blev dålig och dog tyvärr. Det var väldigt ledsamt men det var kanske naturens gång. De andra 5 växter och mår fint och igår blev de 3 veckor gamla. De fick då smaka på nötfärs utblandat med valpvälling för första gången och det var tydligen väldigt populärt.

Smilla är pigg och precis lika galen som innan valparna. Man kan liksom inte fatta att hon fått valpar så nyss, varken kroppsligt eller mentalt.

Imorgon börjar Claes jobba men jag och barnen har en vecka kvar. Inte så mycket planer men hoppas på till ytterligare ett besök på Kennel Ljungstorp. Det är så himla mysigt att komma dit och få mysa med Smilla och hennes bebisar.

Vilmer på besök i valplådan vilket han uppskattade väldigt mycket :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar